subota, 23.10.2010.

New reviews!

Nove recenzije:
Kesha-'We R who we R', Robyn-'Indestructible', Black Eyed Peas-'The time(The dirty beat)', Rihanna & Drake-'What's my name'.

Kesha-'We R who we R'
| Ona je to što je-Keša, dakle veselica.|
_Kesha izdaje novi album 'Canibal' (zapravo reizdaje 'Animal' sa 8 novih pjesama) u XI. mjesecu, a 'We R who we R' je prvi single za njegovu promociju.

_Prešli smo dug put da bi od potpune antipatije došli do uživanja u Keshinoj glazbi. Sviđa nam se što ne pokušava biti legendarna umjetnica, nego neopterećena zabavljačica bez prikrivanja bezvrijednosti trash pop-a kojim se bavi. Kao protaže Dr Lukea (Britney-'Circus', Kelly Clarkson-'Since U been gone'…), Kesha je možda umjetno neuredna, no vrlo uvjerljivo utjelovljuje ultimativnu party djevojku koja energetski pristaje žarnim nitima noćnog života. 'We R who we R' je eklektičan electro pop; utičnica za raskalašen provod na priključnici s 'Dj got us fallin in love', 'Dynamite' i 'Tik Tok'.
Vokal je poluotpjevan, poluodrepan, a u refrenu se isprekidanim umnožavanjem riječi i pulsom položio genijalni nametnik koji će ucrvati vaš živčani sustav.
Sažetak TXT-a: Uz šljokičasto sjenilo, razderane čarape, Isusa na lančiću, opasno sexy hlačice, glasnu glazbu, luđačko razbacivanje i malo mašte ćete pokoriti svijet kao superzvijezda.
_Dezorijentirano premišljanje oko prosudbe zbog neoriginalne glazbe i glupog teksta zaključujemo Keshinim riječima-' I’m so sick of being so serious.It’s making my brain delirious!' Zarazan pripjev i ritmičnost nekomfornog glasa luče pravovaljane enzime za uspješan tulum.
Ocjena:4/5

Robyn-'Indestructible'
| Ojačala do nerazorivosti.|
_Single s posljednjeg nastavka Robyne triologije 'Body talk part 1,2 i sad 3'…

_Scenaristički pristup pjesmi nam omogućuje detaljno zamišljanje diskoteke u kojoj se odvija radnja ljubavne drame s elementima plesne akcije i SF-a. Daljnjim prepuštanjem imaginaciji kadriramo: 1. magnetsku privlačnost između dvije osobe koje, kao sateliti, gravitiraju jedna oko druge 2. uznemirenu zjenicu oka što, između fleševa bljeskalica, prati kapljicu znoja na čelu plesnog partnera 3. probijanje laserskih zraka kroz hrpe podignutih ruku i linijsko osvjetljavanje noćnog kluba…Riječi pjesme postavljaju odgovarajuću kulisu, a electro glazba s nekoncentriranim gudačkim odjeljcima kompletira disco scenografiju. Milozvučnost Robynog vokala je u kontrastu s rasijanim instrumentalom što naglašava njegov slatki ton.
Sažetak TXT-a: Unatoč uzastopnoj povrijeđenosti; postavlja se neuništivo i usuđuje ponovno otvoriti za ljubav…
_Pjevačica nema patrona pa joj pjesme teže postaju masivni hitovi, no bez megalomana bar ima veću kreativnu slobodu. Možda će više sreće imati s ovim singlom (treći je) te zasjati na vrhovima ljestvica što kao promišljena, autentična autorica i zaslužuje.
Ocjena:4-/5

Rihanna & Drake-'What's my name'
| Bolje ne imenovati.|
_Rihannin novi album 'Loud' je pred vratima, a pjesma 'What's my name' je proglašena drugim singlom za promociju spomenutoga cd-a.

_Pjesma srednjeg tempa za opušteno samovanje te naglašenog ritma uz koji se može lagano plesati u naručju voljene osobe. Uvod je pripao Drakeu; bitno je napomenuti da je dotični reper Rihannin bivši, sve ostale supstancije njege pojave i recitala su zanemarive. Drakeov dio je naknadno dodan u pjesmu (službenim remixom) da ju prihvate grla koja su nedavno gutala pjevačičinu suradnju s Eminemom. Producentski tim Stargate redovito surađuje s Rihannon, a ovoga puta su sjedinili instrumental iz 'Te amo' (digitalizirane tropske melodije) s vokalnim stilom 'Rude boy-a' (pasivno agresivno). Pjevanje u kojem ne možemo precizirati čisti ton jer je slično gorljivom govorenju, može zazvučati iritantno pa je pjesmu najbolje slušati srednje glasno. Pjesmu je napisao Ester Dean, inače sklon imputiranju seksualnih aluzija u svoje stihove.
Sažetak TXT-a: Upuštanje u odnos s osobom koja vam potpuno odgovara, ali joj tek trebate otkriti srednje ime.
_Naše mišljenje o 'What's my name' se već neko vrijeme klacka. Nikako da pretegne na dobru ili lošu stranu što nam nije drago jer sve nade polažemo u Rihannin novi album.
Ocjena:3/5

Black Eyed Peas-'The time(The dirty beat)'
| Rimejk djelo bez stvaralačkog poleta.|
_Kako svaki kraj znači novi početak, tako iza iznimno uspješnog albuma 'The end', slijedi 'The beginning' (izlazi u studenome) uz prvi single 'The time (The dirty beat)'.

_Pjesma započinje kucanjem koje smo povezali s curenjem vremena zbog naslova pjesme…Nakon ulaznog tik-tak, izbačeni smo iz takta jer čujemo vrlo poznati refren iz klasika '(I’ve Had) The Time of My Life' kojega su BEPovci posudili za svoju 'novu' pjesmu. Prerađivati glavni song filma 'Dirty dancing' je potpuno nepotrebno, a najpopularnija grupa na svijetu bi barem trebala moći projicirati vlastitu ideju.
Jednodimenzionalna ritmičnost (posebno 'dirty beat' dio) je dobra za izlaske no čini nam se da bi u rukama vještog DJ-a svaka pjesma mogla ovako zvučati.
_'The time' će narednih mjeseci posjediti na vrhovima glazbenih ljestvica gdje jednom običnom remixu nije mjesto.
Ocjena:1/5

| 16:59 | Komentiraj (19) | Print this! | #

subota, 09.10.2010.

New single reviews!

Nove recenzije: Bruno Mars-'Just the way you are', Duffy-'Well, well, well' te dvije pjesme pjevačica koje su dogurale do 'greates hits' albuma:

Pink-Raise your glass', Nelly Furtado-'Night is young'.


Bruno Mars-'Just the way you are'
|Zlatousti dečko.|
_Prvi single s debitantskog albuma 'Doo-Wops & Hooligans' mladog američkog pjevača u usponu.

_Pjesma je adresirana jednoj djevojci, no svakoj će se osovljavati samopouzdanje dok sluša sekvence komplimenata. Čista romantika se nadvila nad patetičnom sladunjavosti pa će se slušatelji podijeliti na pozitivno naježene i nakostriješene poklonike maskulinitetne suzdržanosti. Neskloni zaglađenim pričicama, nismo razdragano požurili ustupiti mjesto bajci; mjesto na kojem stoji realističnija slika veze s macho muškarcem čije su emocije stvarne, ali rjeđe izgovorene. 'Just the way you are' je jednostavna piano balada koja hip hop beatom nastoji platiti namet urbanom vlasniku.
Sažetak TXT-a: Ne skriva oduševljenje svojom najvoljenijom i najsavršenijom osobom u životu te joj svakodnevnim pohvalama podiže moral.
_Brunina blagoglagoljivost (dobro dođe u: ljubavnom životu, poeziji i pjevačkoj karijeri) se poklopila s vokalnim talentom pa je cijeli paket cakum-pakum.; a i pjesme su mu u klasičnom stanju uređenosti da prođu svaku kritiku (tako da smo dobili pjevačku zvijezdu koja bi se mogla zadržati).
Ocjena:-4/5

Duffy-'Well, well, well'
|Rastrubljena nedužnost.|
_Velška pop zvijezda uskoro izdaje drugi album 'Endlessly' s kojega je skinuta ova stvar za vodeći single.

_'Well. Well, Well' je slatka pop soul pjesma kojom je mlada pjevačica opravdala astronomsku brojku prodanih albuma. Drugačija je od ostalih hitova, a opet dovoljno jednostavna i zarazna da se nađe u audio uređaju najrazličitijih slušatelja (retro pikantnost će potaknuti drhtavu ruku starije gospode da pojača volumen na tranzistorima, a mladenačka iskričavost dopirati iz spužvastih slušalica zataknutih za uho neke školarke). Prirodno je usporediti pjesmu s 'Mercy' (Duffyin prvi mega hit) te odmah reći da su u istoj klasi,a li ne i u jednakoj razini jer je 'Well, well, well' manje očigledna i svježa.
Sažetak TXT-a: Beskraj optužbi i ispitivanja zbog neosnovane ljubomore.
_Evidentno je da Duffy leže pjesme koje pohvaljuju distinktivnost njezina vokala i s kojima ostaje vjerna sebi…'Well, well, well' se vrti oko jedne riječi i trube, no to nam je dovoljno za glazbeno blagovanje.
Ocjena:-4/5

Pink-'Raise your glass'
|C2H5OHala|
_ Pink izdaje kompilaciju hitova 'Greatest hits…so far' koja izlazi iz 'tiska' slijedeći mjesec. Ime albuma obećava još velikih hitova, a jedan od njih bi mogao biti i novi single 'Raise your glass'.

_Vesela pjesmi u pop rock maniri pripada plejadi pjevačičinih starijih uspješnica; zavrjeđuje smještaj negdje između 'So what' i 'Stupid girls'. Osim Pinkinim, pjesma govori jezikom Maxa Martina (producent), a paralele s 'Teenage dreamom' samo čekaju da budu povučene.
Riječi pjesme bazde na prva srednjoškolska pijanstva što može biti simpatično (too school for cool), a i ne mora (Don't be fancy, just get dancey).
Sažetak TXT-a: Glasno nazdravljamo svim čudacima, otpisanim gubitnicima, nepopularnim izopćenicima …
_Zdravica uvijek dobro dođe za opuštanje atmosfere, no ipak je lokanje zabavnije uz neke druge (buntovnije i progresivnije) stvari na retrospektivnom albumu….
Ocjena:3+/5

Nelly Furtado-'Night is young'
|Izlazak posut staračkim pjegama.|
_Zbir najuspješnijih pjesama, iz dosadašnjeg stvaralaštava kanadske pjevačice, će se naći na novome albumu 'The Best of Nelly Furtado' kojega najavljuje ova pjesma.

_Nadali smo se da je Nelly istresla sav electro dance iz svog sistema nedavnim duetom s Tiestom, no očito nije jer sada samostalno pjeva srodnu stvar. Pjesma nije zarazna, inovativna ili zabavna pa je neočekivano slab izbor singla čak i za 'greatest hits' album. Dašak života ne dolazi ni kroz produkciju Lestera Mendeza, a on je nekada znao stvoriti nemodularne, sexy pjesme (Shakira-'La tortura'). Iz vokala se isprešalo podosta Nellyne personalnosti pa gotovo može ostati anonimna i dati pjesmu npr. Paoli Valić.
Sažetak TXT-a: Oslobađajući osjećaj mladosti i mnoštva mogućnosti na početku noćnog izlaska.
_Tri je godine padala u zaborav, a onda se ponovno predstavila zastarjelom pjesmom. Zvuči poznato? Neće valjda prokockati karijeru kao Christina.
Ocjena:2+/5

Aktualni singlovi:
| Robbie Williams & Gary Barlow-'Shame' | Keri Hilson-'Pretty girls rock' | Eminem-'No love'|
| Willow Smith-'Whip my hair'| David Archuleta-'Elevator'|

| 13:32 | Komentiraj (36) | Print this! | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

© popopolis - Design touch by: 3M

< listopad, 2010 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Siječanj 2013 (1)
Studeni 2012 (1)
Rujan 2012 (1)
Svibanj 2012 (1)
Travanj 2012 (1)
Ožujak 2012 (2)
Siječanj 2012 (1)
Prosinac 2011 (1)
Studeni 2011 (1)
Rujan 2011 (1)
Kolovoz 2011 (1)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (1)
Svibanj 2011 (2)
Travanj 2011 (2)
Ožujak 2011 (2)
Veljača 2011 (1)
Siječanj 2011 (3)
Prosinac 2010 (2)
Studeni 2010 (2)
Listopad 2010 (2)
Rujan 2010 (3)
Kolovoz 2010 (3)
Srpanj 2010 (2)
Lipanj 2010 (3)
Svibanj 2010 (3)
Travanj 2010 (2)
Ožujak 2010 (4)
Veljača 2010 (6)
Siječanj 2010 (9)
Prosinac 2009 (10)
Studeni 2009 (9)
Listopad 2009 (13)
Rujan 2009 (2)


Komentari On/Off

LOGO I TRAŽILICA
Loading

__
PRETHODNO RECENZIRANO:
ABECEDNIM REDOM
(clickable)

A
Alexandra Burke-'The Silence'
Alexandra Burke:
''All night long''
Alexandra Burke:
''Start without you''

Alexandra Burke:
''Bad boys''

Alexandra Burke:
''Broken Heels''


Alicia Keys & Beyonce:
''Put it in a love song''

Alicia Keys:
''Doesn't mean anything''

Alicia Keys:
''Try Sleeping with a broken heart''


Avril Lavigne:
''Alice(underground)''


B
Benny Benassi:
''Spaceship''


Boa:
''Energetic''
''I Did it for love''
''Eat you up''


Beyonce i Lady Gaga:
''Video Phone''

Beyonce Knowles:
''Sweet Dreams''
''Halo''


Black Eyed Peas-'The time(The dirty beat)'

Black Eyed Peas
''Imma be''
''Rock that body''

Black Eyed Peas:
''meet me halfway''
''i gotta feeling''
''boom boom pow''


B.o.B & Bruno Mars:
'Nothing on you'

B.o.B. & Hayley Williams:
''Airplanes''


Britney Spears:
''3''


Bruno Mars-'Just the way you are'

C
Cee Lo Green-'F__ck you'

Cheryl Cole-'The flood'
Cheryl Cole-
'Promise this'

Cheryl Cole:
''Parachute''

Cheryl Cole:
''Fight for this love''
''Three words''


Ciara:
''Gimme that''

Ciara:
''Ride''


Chris Brown:
''Crawl''
''I can transforma ya''


Christina Aguilera:
''You lost me''

Christina Aguilera &
Nicki Minaj:
''Woohoo''

Christina Aguliera:
''Not myself tonight''


D
David Guetta & Kid Cudi:
''Memories''

David Guetta & Rihanna:'Who's that chick'

Dj Tiesto & Furtado:
''Who wants to be alone''


Duffy-'Well, well, well'


E
Eminem & Rihanna :
''Love the way you lie''

Eminem:
''Not afraid''


Enrique Iglesias & Pitbull:
''I like it''
Enrique Iglesias & Usher:
''Dirty dancer''


F
Far East Movement, The Cataracs & Dev-'Like a G6'
Flo Rida:
''Club can't handle me''


Franka Batelić:
''Moje najdraže''


G
Goldfrapp:
''Rocket''


Girlicious:
''Over you''


H
Heidi Montag:
''Fanatic''


Hrvatska traži zvijezdu:
''Vjerujem u snove''


I
Ivana Kindl:
''Nisi sam''


J
Janet Jackson:
''Make me''

Janet Jackson:
''Nothing''
''Heartbeat''


Jennifer Lopez:
''Everybody's girl''

Jennifer Lopez:
''Louboutins''


Jenifer Lopez:
''Fresh out the oven''


Jojo-
'In the dark'


Jordin Sparks:
''SOS(let the music play)''
''battlefield''


Justin Bieber & Usher:
''Somebody to love''


K
Kanye West:
''Power''

Kat DeLuna:
''Push push''


Katy Perry:
''Firework''

Katy Perry:
''Teenage dream''

Katy Perry:
''California gurls''


Kelis:
''4th of July (fireworks)''

Kelis:
''Acapella''


Kelly Clarkson
''Already gone''


Kelly Rowland:
''Forever and a day''

Kelly Rowland:
''Grown (ass) woman''
Kelly Rowland:
''Rose colored glasses''

Kelly Rowland:
''Comander''


Keri Hilson:
''i like''


Kesha-'We R who we R'
Kesha:
''Take it off''

Kesha:
''Your love is my drug''

Kesha:
''Backstabber''

Kesha:
''Blah Blah Blah''

Ke$ha:
''Tik Tok''


Kim Verson:
''Nevidljivo blago''


Kylie-'Better than today'

Kylie Minogue:
''Get outta my way''

Kylie Minogue:
''All the lovers''


L
Lady Antebellum:
''Need you now''


Lady Gaga:
''Alejandro''

Lady Gaga i Beyonce:
''Telephone''

Lady Gaga:
''Bad romance''


Lana Jurčević:
''Kopija''


Lena( ESC 2010. winner):
''Satellite''


Leona Lewis:
''I see you'' (iz filma ''Avatar'')

Leona Lewis:
''I got you''

''Outta my head''
Leona Lewis:''Happy''

Lily Allen:
''Who'd have known''


M
Madonna:
''Celebration''
''Revolver''


Magazin:
''Sijamski blizanci''


Mariah Carey-'Oh santa'
Mariah Carey:
''Angels cry''
''Up out my face''

Mariah Carey:
''H.A.T.E.U.''

Mariah Carey:
''Obsessed''
''I want to know what love is''


Marina & Diamonds:
''Hollywood''


Mary J Blige:
''I am''


M.I.A.:
''XXXO''

M.I.A.:
''Born free''


Michael Jackson & Akon-'Hold my hand'
Michael jackson:
''This is it''


Miley Cyrus:
''Two more lonely people''

Miley Cyrus:
''Liberty walk''

Miley Cyrus:
''Can't be tamed''

Miley Cyrus:
''Party in the USA''


N
Nadine Coyle-
'Insatiable'


Natali Dizdar:
''Mjesecu je dosadno''


Nelly Furtado-'Night is young'


Nelly-
'Just a dream'


Nicole Scherzinger-'Poison'

Norah Jones:
''Chasing pirates''


O

P
Paradiso girls:
''Patron tequila''

Paradiso girls:
''Who's my bitch''


Pink-'Raise your glass'
P!nk:
''Funhouse''


Pixie Lott:
''Cry me out''

Pixie Lott:
''Boys and Girls''


R
Ricky Martin & Joss Stone-'The best thing about me is you'

Rihanna:'S&M'
Rihanna & Drake-'What's my name'
Rihanna-
'Only girl (in the world)'

Rihanna:
''Te amo''

Rihanna:
''Rockstar 101''

Rihanna:
''Rude boy''

Rihanna:
''Hard''

Rihanna:
''Wait your turn''

Rihanna:
''Russian Roulette''


Robbie Williams:
''Bodies''


Robyn-'Indestructible'
Robyn:
''Dancing on my own''

Robyn:
''Hang with me''


S
Sarah Connor:
''Cold as ice''


Selena Gomez-
'A year without rain'

Selena Gomez:
''Round and round''

Selena Gomez:
''Naturally''


Severina:
''Lola''


Shakira-
'Loca'

Shakira:''Gypsy''
Shakira:
''Did it again''
''She wolf''

Shakira:
''Give it up to me''


Shontelle:
''Perfect nightmare''

Shontelle:
''Impossible''

Shontelle:
''Licky''


Sia:
''Clap your hands''


Sky Ferreira:
''One''


Sophie Ellis Bextor:
''Bittersweet''


Sugababes:
''Wear my kiss''

Sugababes:
''Get sexy''
''About a girl''


T
Taio Cruz & Kylie-'Higher'
Taio Cruz-
'Dynamite'



Take That-'The Flood'


The Saturdays:
''Higher''

The Saturdays:
''Missing you''

The Saturdays:
''Forever is over''

The Saturdays:
''Ego''
''Wordshaker''


Taylor Swift-'Back to December'

Taylor Swift:
''Mine''

Taylor Swift:
''Today was a fairytale''

Taylor Swift:
''Fearless''


Timbaland feat
Nelly,SoShy,
Justin ili Katy:
''Morning after dark''
''Carry out''
''If we ever meet again''


The ting tings:
''Hands''


U
Uffie:
''SUV ADD''


Usher & Pitbull:
''Dj got us falling in love''

Usher:
''OMG''


W
Whitney Houston:
''I look to you''
''Million dollar bill''

OPIS BLOGA I FACEBOOK

MUSIC REVIEWS
POP
SINGLES ONLY
(recenzije spuštene na razinu trača; neozbiljan, populistički pristup)

POPopolis | Promote Your Page Too

Twitter:@POPopolis

TOP LISTA:

MARCH 2012.:
1. Goyte & Kimbra-
'Somebody that I used to know'

2 Lana Del Rey-
'Video games'

3.. Katy Perry-
'Part of me'

4. Fun. & Janelle Monáe-
'We Are Young'

5. Flo Rida & Sia-
'Wild ones'


FEBRUARY 2012.:
1. Michel Teló-
'Ai Se Eu Te Pego'

2. Katy Perry-
'Part of me'

3.Kelly Clarkson-
'What doesn't kill you'

4. Rihanna & Calvin Harris-
'We found love'

5. David Guetta & Usher-
Without You


JANUARY 2012.:
1. Michel Teló-
'Ai Se Eu Te Pego'

2. Rihanna & Calvin Harris-
'We found love''

3.Kelly Clarkson-
'What doesn't kill you'

4. Jessie J-'Domino'
5. David Guetta & Sia-
'Titanium'


2011._YEAR END CHART:
1. Adele-
'Rolling in the deep'

2. Britney Spears-
'Till the world ends'

3.Nicki Minaj-
'Superbass'

4. Beyonce-'Countdown'
5. Chris Brown & co.-
'Look at me now'


DECEMBER 2011.:
1. Flo Rida-
'Good feeling'

2. Rihanna & Calvin Harris-
'We found love'

3. Katy Perry-
'The One That Got Away'

4.Pitbull & Chris Brown-
'International Love'

5.Jay Z & Kanye West-
'Ni**as in Paris'


NOVEMBER 2011.:
1. Rihanna & Calvin Harris-
'We found love'

2. Adele-
'Someone like you'

3.David Guetta & Usher-
'Without you'

4. LMFAO-
'Sexy and I know it'

5. Kelly Clarkson-
'Mr. Know it all'


SEPTEMBER 2011.:
1. Maroon 5 &
Christina Aguliera-
'Moves like Jagger'

2. Adele-
'Someone like you'/'Set fire to the rain'

3.Coldplay-
'Every teardrop is a waterfall'

4. The Wanted-
'Glad you came'

5. Leona Lewis & Avicii-
'Collide'


AUGUST 2011.:
|summer anthems|
1. Alexandra Stan-
'Mr. Saxobeat'

2.David Guetta, Taio Cruz
& Ludacris-'Little bad girl'

3. Sak Noel-
'Loca People'

4. Calvin Harris &
Kelis-'Bounce'

5. DJ Fresh &
Sian Evans-'Louder'


JULY 2011.:
1. LMFAO-'Party Rock Anthem'
2. Katy Perry-
'Last friday night'

3. Beyonce-
'Best thing i never had'

4. Nicki Minaj-
'Superbass'

5. Britney Spears-
'I wanna go'


JUNE 2011.:
1. Pitbull, Afrojack,
Ne-Yo & Nayer-
'Give me everything'

2. LMFAO-'Party Rock Anthem'
3. Adele-
'Set fire to the rain'

4. Lady Gaga-
'The edge of glory'

5. Bruno Mars-'The Lazy Song'

MAY 2011.:
1. David Guetta, Flo Rida &
Nicki Minaj-'Where them girls at'

2. Bruno Mars-'The lazy song'
3. LMFAO-'Party Rock Anthem'
4. Britney Spears-
'Till the world ends'

5. Lady Gaga-
'Judas'


APRIL 2011.:
1. Jennifer Lopez-
'On the floor'

2. Katy Perry-'ET'
3. Adele-'Someone like you'
4. Britney Spears-
'Till the world ends'

5. Lady Gaga-
'Born this way'


MARCH 2011.:
1. Lady Gaga-
'Born this way'

2. Jennifer Lopez-
'On the floor'

3. Rihanna-'S&M'
4. Britney Spears-
'Till the world ends'

5. Avril Lavigne-'What the hell'

FEBRUARY 2011.:
1. Britney Spears-
'Hold it against me'

2. Adele-
'Rolling in the deep'

3. Avril Lavigne-
'What the hell'

4. Jessie J-
'Do it like a dude'

5. Rihanna-'S&M'

JANUARY 2011.:
1.Adele-'Rolling in the deep'
2.Bruno Mars-'Grenade'
3.Pink-'Raise your glass'
4. Katy Perry-'Firework'
5. Rihanna-'What's my name'/
Who's that chick'


PROSINAC 2010.:
1.Bruno Mars-'Grenade'
2.Rihanna-'What's my name'/
Who's that chick'

3.Ce Loo Green-'F**k you'
4. Pink-'Raise your glass'
5. Katy Perry-'Firework'

STUDENI 2010.:
1.Rihanna-'Only girl (in the world)'
2.Cee Lo Green-'F**k you'
3.Bruno Mars-'Grenade'
4. Katy Perry-'Firework'
5. Kesha-'We R who we R'

LISTOPAD 2010.:
1.Kesha-'We R who we R'
2.Rihanna-'Only girl'
3.Bruno Mars-
'Just the way you are'

4. Katy Perry-'Firework'
5. Far East Movement, Cataracs& Dev-
'Like a G6'


RUJAN 2010.:
(back 2 school)
1.Bruno Mars-'Just the way you are'
2.Usher-'DJ got us fallin in love'
3.Kesha-'Take it off'
4. Alexandra Burke-
'Start without you'

5. Eminem & Rihanna-
'Love the way you lie'


KOLOVOZ 2010.:
(summer anthems)
1.Taio Cruz:''Dynamite''
2.Katy Perry:
''California gurls/Teenage dream''

3. David Guetta, Fergie, LMFAO & Chris Willis:
''Getting over You''

4. Yolanda Be Cool &
D Cup: ''We No Speak Americano''

5. Enrigue & Pitbull:
''I like it''


SRPANJ 2010.:
1.Eminem & Rihanna:
''Love the way you lie''

2.B.O.B. & Hayley Williams:
''Airplanes''

3. Enrigue & Pitbull:
''I like it''

4. Katy Perry: ''California gurls''
5. Kylie: ''All the lovers''

tematska top lista
S. Africa 2010.:
1.K'naan: ''Wavin flag''
2.Kelly Rowland:
''Everyway you go''

3. Shakira:''Waka Waka (Time for Africa)''
4. R. Kelly: ''Sound of victory''
5. Vuvuzele: ''Ušne bušotine''

LIPANJ 2010.:
(Summertime, and the living is easy)
1. Katy Perry: ''California gurls''
2.Usher:''OMG''
3.Kylie:''All the lovers''
4. Lady Gaga:''Alejandro''
5.Lena:''Satellite''

SVIBANJ 2010.:

(Napipavamo ljetni hit)
1. Katy Perry:''California gurls''
2.Eminem:''Not afraid''
3. Kelly Rowland:''Commander''
4. Miley Cyrus:''Can't be tamed''
5.Rihanna:''Te amo''

TRAVANJ 2010.:

(Xtina preuzima proljeće)
1.Christina Aguilera:''Not myself tonight''
2.Sophie Ellis Bextor:''Bittersweet''
3. Nicki Minaj: ''Massive attack''
4. Lady Gaga & Beyonce:''Telephone''
5.Girlicious:''Maniac''

OŽUJAK 2010.:
1.Rihanna:''Rude boy''
2.Lady Gaga & Beyonce:''Telephone''

3.David Guetta & Kid Cudi ''Memories''
4.Cheryl Cole:''Parachute''
5.Justin Bieber:''Baby''

VELJAČA 2010.:
(veljača prevrtača: 5 new entries)
1.Goldfrapp:''Rocket''
2.Marina & Diamonds:''Hollywood''
3.Timbaland & Katy Perry:''If we ever meet again''
4.Avril lavigne:'' Alice(Underground)''
5.Selena Gomez:''Naturally''

SIJEČANJ 2010.:
1.Lady Gaga:''Bad romance''
2.Kesha:''Tik tok''
3.Rihanna:''Rude boy''
4.Cheryl Cole:''Three words''
5.Joe Mcelderry:''The climb''





PROSINAC 2009.:
1.Kesha: ''Tik tok''
2. Lady Gaga:''Bad romance''
3.Britney:''3''
4.Rihanna:''Hard/Russian Roulette''
5.Leona Lewis:''Outta my head''

STUDENI 2009.:
1.Britney Spears:''3''
2.Cheryl Cole:''Fight for this love''
3.Lady Gaga:''Bad romance''
4.Ke$ha:''Tik tok''
5.Rihanna:''Russian Roulette''

LISTOPAD 2009.:
1.SHAKIRA: SHE WOLF
2.MARIAH CAREY: I WANT TO KNOW WHAT LOVE IS/OBSESSED
3.MILEY CYRUS:PARTY IN THE USA
4.BEYONCE:SWEET DREAMS
5.KESHA: TIK TOK

RUJAN 2009.:
1.Miley Cyrus: Party in the USA
2.Cascada: Evacuate the dancefloor
3.Shakira: Loba/ She wolf
4.Sugababes: Get sexy
5.Alexandra Burke: Bad boys
.

TOP5 LJETNIH HITOVA
SPAIN, SUMMER 2009.
1.David Guetta ft Kelly Rowland: When love takes over
2.Black eyed peas: I gotta feeling
3.Pitbull: I know you want me
4.Dizzy Rascal: Holiday
5.Madonna: Celebration

Brojač posjeta:
website-hit-counters.com
Provided by website-hit-counters.com site.




tim PLH :
rezove pišu...
beyaki
(za fierce izvođačice)
gagaphrodite
(za one na prijelazu->RNBish)
grandonna

(za ozbiljnije)

art staff...
he wolf
(za design&usklađivanje)
blanket
(za skice, manage it all)

PR...
britard
(za komanje, dorade, dopune...)
LINKOVI:
FAVORITE BLOGOVI:
muzikologija
(majka svih recenzija)
musicsunrise
(tata mata muzičkog zanata)
glazbenaraznolikost
(naj komentator a odnedavno i bloger)
pop manija(k)
popmusic
ehot50
(listonoša s dugogodišnjim iskustvom)
IZVORI:
Toya's world
That Grape Juice
popjustice
jonalisblog
theprophetblog
flopofthepops
ohnotheydidnt
Blog.hr
Blog servis